Extra ruimte voor uw vakantie

Lekker weg in eigen land of op zoek naar nieuwe kusten; vakantie is voor iedereen anders, altijd uniek. Het zijn prachtige dagen, waarvan u volop wilt genieten. De Doréma voortenten bieden u daarvoor in ieder opzicht alle ruimte.

Doordacht en praktisch
Die extra ruimte beleeft u al bij het opzetten van de voortent. Van het Quick Lock profiel tot en met de perfecte pasvorm zijn ontwerp en afwerking gemaakt voor puur gebruiksgemak. Daarbij zijn talloze doordachte extra's ingebouwd in de verschillende Doréma tent-concepten, waarmee uw vakantiewoning direct een paar comfort-sterren meer verdient.

Opvallend mooi
In design en materiaalkrud herkent u de meerwaarde van een Doréma voortent. De diverse ontwerpen, gemaakt van de beste kwaliteit doek, zijn tijdloos mooi. Actuele technologie ondersteunt die blijvende kwaliteit, waarbij onze ervaring en oog voor detail er garant voor staat dat alle tenten perfect afgewerkt zijn.

Uw vakantie, onze zorg
Daarom laten wij niets aan het toeval over om u te verzekeren van jaren lang probleemloos plezier van uw Doréma voortent. Onze naam is al jaren uw kwaliteitsgarantie. Wij bieden u deze kwaliteit voor een ongekend gunstige prijs, want ook zo maken wij extra ruimte voor een heerlijke vakantie.

Niet voor niets wordt Doréma veruit het meest verkocht
Steeds meer kampeerders kiezen, voor het eerst of opnieuw, voor Doréma. Dat is ongetwijfeld het beste bewijs voor onze kwaliteit.

Quick Lock
Door gebruik te maken van de quick lock steunen, die als accessoire verkrijgbaar zijn, is het niet meer nodig dat er tentogen op de caravan worden geschroefd. Alle Doréma voortenten, de Multi Nova-, Panorama- en Varioluifel zijn vanaf 1998 standaard voorzien van het Quick Lock profiel. Aan dit profiel kunnen de Quick Lock steunen (als accessoire verkrijgbaar) worden geklikt. Daarna kunnen de dakliggers in de Quick Lock steunen worden gehangen.
Omdat u de Quick Lock steunen op iedere gewenste plaats aan het Quick Lock profiel kunt bevestigen, bereikt u een optimale afspanning van uw voortent.

Lichtgewicht aluminium frames
Doréma biedt u bij de meeste voortenten de mogelijkheid om tegen een geringe meerprijs een topkwaliteit lichtgewicht aluminium frame te kiezen. Het aluminium frame heeft een buisdiameter van 28x1 mm. Om een stabiele constructie te waarborgen zijn de hoekstukken vervaardigd van staal.
Voordelen: roest niet, dus lange levensduur. Weinig gewicht, ongeveer de helft van staal, en het is zeer gunsig geprijsd.

Aansluitdriehoek
Alle Doréma voortenten, behalve de Valencia, zijn nu voorzien van een multifunctionele aansluitdriekhoek, waardoor de voortent ook uistekend past op aerodynamische caravans.

Ventilatie
Bij diverse Doréma voortenten is in de nok van de voortent een ventilatieopening aangebrecht, die met een ritssluiting kan worden afgesloten.

Stabiel
Alle afdekkleppen van de ventilatieramen zijn voorzien van ritssluitingen.

Regengoten
Bij diverse Doréma voortenten kan aan beide zijkanten onder de dakrand een regengoot worden aangebracht, zodat het vuil van het dak niet over de zijwand loopt.

Ladderspanners
Alle Doréma voortenten zijn uitgerust met ladderspanners, die onder alle omstandigheden zorgen voor een perfecte afspanning