Oog voor detail

Gerjak heeft al jaren oog voor het detail. Hier willen we enkel kleine punten laten zien die het verschil maken tussen zo maar een voortent en een Gerjak voortent.

Kapnaden
Tekening A laat een naad zien zoals die veel wordt toegepast. Gerjak gebruikt voor het merendeel van de naden de 'hele kapnaad' (B). Deze is veel sterker doordat beide doekdelen in elkaar grijpen.

Twee jaar garantie op de ritsen
De door Gerjak gebruikte ritsen (waaronder de elegante en duurzame Optilon ritsen) zijn zo sterk, dat we deze durven te garanderen voor twee volle jaren! (Natuurlijk wel alleen bij normaal, zorgvuldig gebruik).

Gordijnophanging
In plaats van gordijnen op te hangen aan losse runners die in een gordijnprofiel lopen (tek. A), bevestigt Gerjak de runners rechtstreeks aan het gordijn (B). Twee voordelen: de runners en het profiel (bij dicht gordijn) zijn uit het zicht.

Licht hellende voorwand
Door de hellende voorwand blijven gordijnen vrijhangen van de wand. Eventueel condens kan dus nooit in de gordijnen trekken: veel fraaier en hygiënischer! Bovendien is een licht hellende voorwand makkelijker af te spannen. En 'last but not least' wordt de wind beter afgebogen door een schuinstaande dan door een rechtopstaande wand.

Stabiflex frame
Dit frame is de ideale combinatie van verzinkt staal of aluminium met de modernste kunststoffen. En bij in elkaar schuivende buizen bevindt zich de buis met de grootste diameter altijd bovenaan. Condens kan daardoor niet in de buizen lopen!
De vaste hoekstukken zijn van kunststof dat met staal is versterkt. Ze zijn daardoor letterlijk ijzersterk en toch flexibel. Dit laatste is belangrijk voor een goede pasvorm van de voortent. De brede en afgeronde hoekstukken verminderen slijtage van het tentdoek door schuren aanzienlijk.
De haken aan het uiteinde van een Stabiflex frame hebben een 'slot'. Daardoor blijven de buizen daar waar ze horen: in de caravanbevestigingsogen.

K&K-systeem
Bij alle Gerjak voortenten wordt nu een schroefloos caravanbevestigingssysteem geleverd. Het K&K-systeem heeft een groot voordeel: u hoeft niet langer caravanbevestigingsogen op de caravan te schroeven!

Souflé-systeem
Door dit nieuw ontwikkelde systeem passen de Gerjak voortenten voor 99% op de huidige Europese caravan-modellen. Onze bescheiden bijdrage aan de Europese eenwording...

Afspanning
In alle modellen worden de bijzonder fraaie en duurzame Campion afspanningsrubbers gebruikt. Dus ook daarover hoeft u niet meer in spanning te zitten.